ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΜΕ...ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟ!!

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε φορτιστές οι οποίοι μπορούν να τροφοδοτήσουν τις συσκευές σας με ρεύμα που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές, όπως ο ήλιος και ο άνεμος!!
Κυκλοφορούν στο εμπόριο και καθημερινά κάνουν την εμφάνιση τους καινούργια μοντέλα απο διαφορετικές εταιρίες.
Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο αξιόπιστα μοντέλα απο 3 μεγάλες εταιρίες και τρόπο να τα παραγείλετε εύκολα στο σπίτι σας μιας και εμείς ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά για να τα βρούμε..


CRYPTO SOLAR
Το solar power 100/150/200 charger της crypto είναι ένας μικρός σε μέγεθος ηλιακός φορτιστής με ενσωματωμένη μπαταρία που σας δίνει την δυνατότητα να φορτίζετε παντού και εύκολα το κινητό σας, το mp3/mp4, την φωτογραφική μηχανή σας και την παιχνιδομηχανή σας χωρίς κανένα κόστος.


Το κόστος του είναι απο 20 έως 37 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής!




Το σέτ με όλα τα βύσματα αν δε κάνει κανένα απο αυτά της συσκευασίας και χρειαστεί να το παραγγείλετε extra θα σας κοστίσει κάτι λιγότερο απο 10 ευρώ.



Εδώ μπορείτε να το παραγγείλετε

SOLAR TECHNOLOGY
Με το νέο φορτιστή της Solar Technology, σε συνδυασμό με το Freeloader, μπορείτε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας μόνο με την ενέργεια του ήλιου. Σε ηλιοφάνεια έχετε σε περίπου 4 ώρες, πλήρως φορτισμένες μπαταρίες έτοιμες για χρήση, οπότε έχετε την δυνατότητα να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και δύο φορές την ημέρα. Επίσης είναι πολύ ελαφρύ και εύκολο στην μεταφορά.



Το κόστος του είναι 23 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής!







Εδώ μπορείτε να το παραγγείλετε


SOLIO CLASSIC SOLAR CHARGER
Και για το τέλος η πιό καλή επιλογή κατα την άποψη μας αλλα και λίγο πιο ακριβή.. Όμως σκεφτείτε πως όταν κυκλοφόρισε η τιμή του ήταν περίπου 140 ευρω και τώρα έχει πέσει κάτω απο το μισό!!

Το Solio Classic είναι ένας Universal "Hybrid" αδιάβροχος ηλιακός φορτιστής που διαθέτει αρκετή δύναμη έτσι ώστε να μπορεί να φορτίσει τις περισσότερες φορητές συσκευές σας οπουδήποτε κάτω από τον ήλιο. Είναι Hybrid γιατί έχει τη δυνατότητα να εισάγει ενέργεια μέσω των ηλιακών ακτίνων ή μέσω πρίζας ρεύματος και να την αποθηκεύει στην ενσωματωμένη μπαταρία που διαθέτει.
Μία πλήρης φόρτιση του Solio Classic μπορεί να φορτίσει έως δύο φορές τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα ή να σας προσφέρει πάνω από 20 ώρες μουσικής στο MP3 σας. Φόρτιση 1 ώρας στον ήλιο του Solio Classic αντιστοιχεί σε 20 λεπτά χρόνο ομιλίας στο κινητό σας τηλέφωνο ή 50 λεπτά ακρόασης MP3. Είναι ελαφρύ για να το έχετε μαζί σας όποτε σας χρειαστεί. Είναι συμβατό με πολλές ηλεκτρονικές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, φορητές παιχνιδομηχανές και GPS.




Το κόστος του είναι 65 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες σας!




Εδώ μπορείτε να το παραγγείλετε


HYmini
Το HYmini είναι ένας υβριδικός μίνι πράσινος σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος που λειτουργεί με τον αέρα και μπορείτε να επαναφορτίζετε κινητά τηλέφωνα, MP3 players, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές κλπ.Η ελάχιστη ταχύτητα φόρτισης είναι 8 χλμ και η μέγιστη 80, έτσι όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορτίσετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές.Μπορείτε να το προσαρμόσετε έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου σας ενώ οδηγείτε,στο τιμόνι της μηχανής σας,στο ποδήλατο σας ακόμα και στο μπράτσο σας όταν κάνετε τζόκιν.



Εδώ θα παραγγείλετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χειροποίητες βάσεις κεριών απο ξύλο και κεραμικό σετ τρια τεμάχια. Σέτ τριάδα Χειροποίητες βάσεις κεριών απο ξύλο και κεραμικό σε χρώματα κι...

Δημοφιλείς Αναρτήσεις