ΚΑΝΑΠΕΣ... ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΠΑΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!

Βλέπετε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα στο σαλόνι σας και το κορίτσι σας δυσανασχετεί σε υπερβολικό βαθμό και δε ξέρετε που να ξεσπάσετε??

Κάθεστε στο καναπέ σας να φάτε βλέποντας τηλεόραση και η μαμά φωνάζει πως θα της λερώσετε τα σεμεδάκια της σε σημείο που να σας κόβετε η όρεξη και συνάμα να χάνετε και τη ταινία σας και δε ξέρετε που να ξεσπάσετε??

Παίζετε pro evolution με το κολλητό σας και ακόμα μια φορά βάζει γκόλ απο στημένη φάση που εσείς δε καταφέρατε να βάλετε ποτε ή λίγο μετά τη σέντρα και επιμένει πως το ήθελε και ότι ειναι ''μαγος'',''αέρινος'' ή ''άπαιχτος'' και δε ξέρετε που να ξεσπάσετε??

Κάθεστε στον καναπέ σας αμέριμνος παρασκευή απογευματάκι μετά τη δουλειά και χτυπάει το τηλέφωνο πως πρέπει οπωσδήποτε αύριο να εμφανιστείτε γιά το meeting που παραλείψανε να σας ενημερώσουν και δε ξέρετε που να ξεσπάσετε??
Είδατε τον αγάπημενο σας πολιτικό στη τηλεόραση ή τον αγαπημένο σας παρουσιαστή(βλέπε Άδωνη π.χ)και θέλετε να τον ''χαίδέψετε τρυφερά'' αλλα δεν τον φτάνετε??

Είδες ένα άσχημο όνειρο ρε παιδί μ και σηκώθηκες με νευράκια και δε ξέρεις που να ξεσπάσεις??
ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!!
Ο Ιταλός σχεδιαστής Campeggi σχεδίασε τον καναπέ σάκο του μποξ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για σένα!!!!
Είναι ένας μοντέρνος καναπές για να αράζετε το κορμάκι σας,όμως αν νιώσετε πλήξη ή βαρεθείτε μετατρέπετε αυτόματα σε σάκο!
Μια καινοτομία της neas-patentas για τα ευέξαπτα αγοράκια... και κοριτσάκια!
Υ.Γ μπορεί να κολληθεί αφίσα του αγαπημένου σας κατα μήκος του σάκου για μεγαλύτερη ακρίβεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χειροποίητες βάσεις κεριών απο ξύλο και κεραμικό σετ τρια τεμάχια. Σέτ τριάδα Χειροποίητες βάσεις κεριών απο ξύλο και κεραμικό σε χρώματα κι...

Δημοφιλείς Αναρτήσεις