ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2013 - 2014





=> ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : <=

ΕΞΥΠΝΗ ΙΔΕΑ.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ


Είναι ωραίο εκεί που κάθεσαι και χαλαρώνεις σε μια πολυθρόνα απο το stress της μέρας , να σκέφτεσαι τί πρωτότυπο μπορείς να δημιουργήσεις για τον κήπο ή το μπαλκόνι σου ώστε να ξεφεύγει το μάτι και να σε ευχαριστεί .
Έτσι και εγώ καθισμένος σε μια άνετη κουνιστή μπαμπού πολυθρόνα , σκεφτόμουν ότι έχω ενα ζευγάρι παλιά παπούτσια που τα είχα φυλαγμένα στην αποθήκη ,γιατί πολύ απλά δεν ήθελα να τα πετάξω . Πίνοντας μια γουλιά καφέ λοιπόν σκεφτόμουν πώς μπορώ να τα αξιοποιήσω..
Βρήκα την κεντρική ιδέα ( οτι σαν γλαστράκια θα ήταν πολύ ενδιαφέρων ) και άρχισα να τα διαμορφώνω . 
1) Καταρχήν στη βάση τους (στη σόλα) , άνοιξα 4 - 5 τρύπες να στραγγίζει καλά το νερό κατά το πότισμα.  
2) Γέμισα τα παπούτσια με χώμα ( κατάλληλο για φυτά ) τόσο ώστε να μην ξεχειλίζει , για να έχουμε χώρο να φυτέψουμε αλλά και όταν ποτίζουμε να μην τρέχει απ έξω το νερό .
3) Η επιλογή των φυτών που θα έβαζα έγινε με το σκεπτικό να μην χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και σε όποιο σημείο στηθεί η ιδέα να μπορούν να ανταπεξέλθουν (εσείς βέβαια μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε σας αρέσει).Τα κατάλληλα φυτά λοιπόν γι αυτό που έψαχνα να κάνω ήταν 2 κατηγορίες : τα κακτοειδή και τα παχυφυτα.Αυτό γιατί είναι εύκολα στην καλλιέργεια τους , είναι ανθεκτικά στις προσβολές των ζωϊκών εχθρών, έχουν θαυμάσια ανθοφορία , μπορούν να αντέξουν για μακροχρόνιες περιόδους ξηρασίας γιατί αποθηκεύουν μεγάλες ποσότητες νερού στους ιστούς τους.


4) Αφού λοιπόν άνοιξα μικρές τρύπες και φύτεψα τα κακτάκια και τα παχύφυτά μου , άρχισα το στήσιμο .Έβαλα λοιπόν το ένα παπούτσι πάνω στο άλλο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και γύρω γύρω πέτρες που είχα μαζέψει απο μία παραλία , καθώς αυτές είναι εμφανισιακά πιό όμορφες αφού έχουν τρύπες και τις έχει φάει το αλάτι . 




5) Η τελευταία πινελιά που σκέφτηκα για να δώσω μια πιό έντονη εικόνα στην κατασκευή ήταν να βγάλω προσεχτικά μ ένα φτιαράκι λίγο γκαζόν και να το τοποθετήσω πάνω στις πέτρες με το χωμα τους .Έδειξε όντος πιο όμορφο και αληθοφανές .

Πιστεύω να σας άρεσε και περιμένω και τις δικές σας απόψεις και ιδέες .
Καλή τύχη και καλή Φαντασία στις συνθέσεις σας!

Χειροποίητες βάσεις κεριών απο ξύλο και κεραμικό σετ τρια τεμάχια. Σέτ τριάδα Χειροποίητες βάσεις κεριών απο ξύλο και κεραμικό σε χρώματα κι...

Δημοφιλείς Αναρτήσεις