ΚΩΛΟ..ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!

Τελικά ψάχνοντας στο διαδύκτιο ανακαλύπτεις κάθε μέρα καινούργια πράγματα.. πράγματα περίεργα..πράγματα καινοτόμα..πράγματα διαστροφικά..πράγματα ωραία!!

Παρακάτω σας παραθέτω κάποια καθίσματα (κωλο-καθίσματα μάλλον) απο λιγααααακι ιδιόρυθμους ανθρωπους που απευθύνονται σε όλο το αγοραστικό κοινο!!

Είσαι τσέλιγκας και γυρνάς απο τη στάνη κουρασμένος.Τα ρουχαλάκια σου καθώς επίσης και τα ποδαράκια σου βρωμάνε και ζέγνουν.Γιατί να σε αναγκάσει η γυναίκα σου σαν πιο προχωρημένη να ξεκουραστείς επάνω σε μια δερμάτινη κλασική μπρεζέρα νομίζοντας πως έχει κάνει τη καλύτερη επιλογή.Η επιλογή για σένα φίλε μου γιδοβοσκέ είναι μία!!

Είσαι απο τους τύπους που κάθε μέρα ψάχνουν για καινούργιες ''στάσεις'' ξεκούρασης και εντελώς τυχαία κατέληξες πως η καλύτερη λύση είναι να κάθεσαι πάνω σε ''μπαλάκια''... σε πολλά μπαλάκια...!!Εμείς δε θα αναφέρουμε κανένα κακόβουλο σχόλιο όπως θα έκανε η παρέα σου.. αντιθέτως σου έχουμε τη λύση!!χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε τα ''μπαλάκια'' σου,καθιστός ή ξαπλωμένος!!




Εεεεεε παιδία τι κάνει η φωτογραφία απο τις διακοπές μας εδω πέρα!!Σας παρακαλώ να την αφαιρέσετε!!δεν έχει καμία σχέση με το θέμα!!!

Ναι φίλοι μου αναγνώστες το ξέρω πως για κάποιους δε φτάνουν τα ''μπαλάκια'' και χρειάζονται ''παλούκια''..Δε θα τους αφήσουμε έτσι και ένας λόγος παραπάνω στους δύσκολους καιρούς που έρχονται!!Ορίστε λοιπόν..
Αν γίνει παραγγελεία απο κάποιον αγαπημένο
πολιτικό,βουλευτή,υφυπουργό,δημοσιογράφο κ.ο.κ παρακαλώ να αναφερθεί διότι η συγκεκριμένη έκδοση βγαίνει και με σταθέρα παλούκια που δε λυγίζουν με τίποτα(!!)για
καλύτερα αποτελέσματα σε χρώματα της επιλογής σας!


Το επόμενο προϊόν στη λίστα μας αφορά ανθρώπους νέους!Παιδιά που βράζει το αίμα τους!
Όπα όπα πλάκα κάνουμε.. το επόμενο προϊόν απευθύνετε αποκλειστικά σε τεμπελόσκυλα!!

Για παιδία που όταν τους πείς να σηκωθούν απο το καναπέ για να ξαποστάσεις και συ λίγο είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν 3ο παγκόσμιο!Για παιδία που ο καναπές έχει γίνει το 2ο σπίτι τους.. παίζουν ps.. τρώνε.. κοιμούνται.. διαβάζουν.. γ@#$%νε και ποιός ξέρει τι άλλο.. Αλλα μάλλον εμείς ξέρουμε.......μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της σταδίου και της αθηνάς παρέα με το καναπέ τους!!!!
Εντάξει αν θελήσετε να παραγγείλετε και εσείς έναν δε θα σας χαρακτηρίσουμε τεμπελόσκυλο και κοπρίτη.. και εμάς μας άρεσε! ! !
Εξάλλου ποιός φοιτητής (στα ψαχνά Ευβοίας συγκεκριμένα) δεν έχει ευχηθεί να υπήρχε ένας τέτοιος καναπές!

1 σχόλιο:

  1. teleia ola!!!!!!!!!!!!!!! mprabo paidia !!!!!!!!!!!!!!! para polu wraia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ola anapaytika..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Χειροποίητες βάσεις κεριών απο ξύλο και κεραμικό σετ τρια τεμάχια. Σέτ τριάδα Χειροποίητες βάσεις κεριών απο ξύλο και κεραμικό σε χρώματα κι...

Δημοφιλείς Αναρτήσεις